image description
Home Alle functies Vulploegleider

Vulploegleider

Als vulploegleider zorg er je samen met collega’s voor dat de winkel er verzorgd uitziet. Je stuurt de vulploegmedewerkers aan, coacht ze tijdens het werk en steekt ook graag zelf je handen uit de mouwen. 

Vulploegleider bij Albert Heijn

Als vulploegleider zorg je samen met collega’s ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet. Je stuurt de vulploegmedewerkers aan, coacht ze tijdens het werk en steekt ook graag zelf je handen uit de mouwen. Daarbij stel je de klant centraal en zorgt ervoor dat jouw afdeling er strak bij staat. Bij afwezigheid van de teamleider neem jij zijn/haar taken over.

Jouw kenmerken

 • Klantgericht; je hebt gevoel voor service;
 • Oog voor detail: je streeft naar een opgeruimde, volle winkel;
 • Organisatietalent en overtuigingskracht.

Van ons, voor jou

 • Salaris conform cao levensmiddelen;
 • Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen (inclusief doorgroeimogelijkheden);
 • Flexibele werktijden en dus goed te combineren met studie;
 • Deelname aan diverse opleidingen.

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mail naar vacatures@bun.nl.

Selecteer hier waar jij vulploegleider wilt worden

Staat jouw filiaal hier niet bij? Doe een open sollicitatie!

Waarom werken bij Albert Heijn?

 • Werken wanneer het jou uitkomt

 • Doorgroeien kan!

 • Je verdient lekker

 • Je werkt in een leuk team

 • Je werkt lekker dicht bij huis

Vulploegleider

Vulploegleider bij Albert Heijn

Het werken bij Albert Heijn is enorm populair onder de bijbanen, maar wist je dat we ook veel mogelijkheden voor hogere functies hebben? Zo hebben we nieuwe mensen nodig die aan de slag gaan als vulploegleider. Deze functie is nog net een stapje onder de teamleider, maar je hebt wel veel meer verantwoordelijkheid dan de vulploegmedewerkers. Jij houdt je bezig met het verzorgen van de winkel, het aansturen van collega’s, het opleiden van nieuwe collega’s en als de teamleider niet beschikbaar is ben jij het aanspreekpunt. Kortom; als vulploegleider ben jij een assertief persoon die de klant centraal stelt, maar die ook het teamverband heel belangrijk vindt. Klinkt dit wel als iets voor jou? Lees dan verder en ontdek hoe je bij ons kunt komen werken!

Wat is een vulploegmedewerker?

Als vulploegleider zorg je samen met collega’s ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet. Je stuurt de vulploegmedewerkers aan, coacht ze tijdens het werk en steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen. Daarbij stel je de klant centraal en zorgt ervoor dat jouw afdeling er strak bij staat. Bij afwezigheid van de teamleider neem jij zijn/haar taken over.

Maar voor je vulploegleider kunt worden en andere mensen gaat opleiden, heb je de kennis en ervaring van het vak nodig. Je start daarom als vulploegmedewerker, zodat je alle fijne kneepjes van het vak kunt leren. Je leert de basis van het vakkenvullen, maar ook het spiegelen, het magazijn bijhouden en nog veel meer.

Hoe word je een vulploegleider bij Albert Heijn?

Vulploegleider word je niet zomaar. Je moet namelijk allerlei vragen kunnen beantwoorden en precies weten hoe het vulsysteem werkt. Daarom start je als vulploegmedewerker. Gaat dat goed en pak je snel dingen op? Dan heb je de mogelijkheid om vulploegleider te worden. Je wordt daarvoor opgeleid door jouw teamleider die je gaat klaarstomen voor het overnemen van zijn taken. Je krijgt meer verantwoordelijkheid en loopt met hem/haar mee om zoveel mogelijk te leren.

Het start er natuurlijk mee dat je gaat solliciteren als vakkenvuller bij Albert Heijn, want we moeten beginnen bij het begin!

Het gezicht van de Albert Heijn worden

Als medewerker van de Albert Heijn (ongeacht welke functie je hebt) ben je het gezicht van de winkel. Het is heel belangrijk om dat te beseffen, want daar zullen wij je ook op uitkiezen. Je gastheerschap en communicatie zijn onwijs belangrijk omdat je zowel met de klanten als je team goed overweg moet kunnen. Je moet altijd bereid zijn om de klant te helpen, maar ook om je handen uit de mouwen te steken en je team te helpen in drukke tijden. Je bent altijd positief en zorgt ervoor dat er een goede sfeer in het team is waardoor iedereen goed werkt. Aan het einde van de shift controleer je alles en sluit je met een glimlach de dag af. Klaar voor de volgende!

De kenmerken van een vulploegleider

Van nature moet je een gezonde dosis assertiviteit hebben en geen uitdaging te groot vinden. Raakt de winkel leeg door allemaal blije klanten? Dan sta jij vooraan met een plan om alles beet te pakken. Je stuurt het team aan met enthousiasme en helpt waar mogelijk. Maar ook de klanten willen graag je aandacht, want waar staat ook alweer de Lemon curd? Je laat net zo makkelijk je werk liggen om de klant te hulp te schieten, om vervolgens weer met dezelfde energie je werk op te pakken. Schakelen moet je dus wel snel kunnen, want geen dag is hetzelfde in de winkel! Je hebt organisatietalent en oog voor detail, want een opgeruimde en volle winkel betekent blije klanten!

Hoeveel verdient een vulploegmedewerker?

Dit is een vraag die we regelmatig krijgen. Het is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, maar bij Albert Heijn hebben we hele goede verhoudingen. Hoe dat precies zit laten we je graag zien bij jouw sollicitatiegesprek. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn over hun werk, dus we hebben allerlei bonussen. Denk aan een dertiende maand en extra bonussen indien je gebruikmaakt van de bonuskaart. We krijgen dan ook vaak te horen dat we een van de favoriete organisaties zijn voor een bijbaan vanwege alle extra’s. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op!

Doorgroeimogelijkheden en opleiding bij Albert Heijn?

Ben jij goed in leren of vind je je werk zo leuk dat je graag meer zou willen leren? Je kunt niet alleen doorgroeien tot vulploegmedewerker, maar ook tot teamleider. We hebben verschillende afdelingen als kassa, brood, vleeswaren en vulploeg, dus je kunt altijd nog eens wisselen als dat je wat lijkt!

We hebben oog voor talent, dus als jij je inzet voor het team ga je dat gegarandeerd terugzien in nieuwe kansen. Je kunt uiteraard ook zelf actief ermee aan de slag gaan door aan te geven wat je ambities zijn. Wij kijken en denken dan graag met je mee om te zien hoe we jouw carrière een boost kunnen geven binnen de Albert Heijn.

Jouw kenmerken
• Klantgericht: je hebt gevoel voor service;
• Oog voor detail: je streeft naar een opgeruimde, volle winkel;
• Organisatietalent en overtuigingskracht.

Van ons, voor jou
• Salaris conform cao-levensmiddelen;
• Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen (inclusief doorgroeimogelijkheden);
• Flexibele werktijden en dus goed te combineren met studie;
• Deelname aan diverse opleidingen.

BUN is een dynamische, snelgroeiende organisatie met jonge en ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Uiteraard tegen marktconforme arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar 036-5354443 of mail naar vacatures@bun.nl.

Solliciteer vandaag nog en start met jouw carrière als vulploegleider!